Wie zijn wij?

Mijn naam is Dennis de kroon,

Op mijn 12e ben ik verhuisd naar het buitengebied van Udenhout. Helaas mocht ik in de winter 'S avonds niet even naar vrienden omdat ik dan alleen in het donker terug naar huis zou moeten. Om mezelf toch een beetje te vermaken maar niet hele avonden voor de tv of computer te zitten ben ik gaan "helpen" met de verbouwing van de boerderij.
Al snel ontdekte ik dat mijn passie voornamelijk in hout zit.

Als gevolg hiervan ben ik oude pallets kapot gaan zagen om dit later als kachelhout en aanmaakhout bij de benzinepomp van mijn ouders te verkopen.
Om meer hout te verkopen leek het mij een goed idee om hier een opvallend hokje van te maken. Maar i.p.v. meer vraag naar haardhout werd er vooral gevragen om het hokje waar dit in werd verkocht. En op aanvraag ging ik deze modellen dan ook vaker maken en verkopen.

Ik vond het leuk om met hout te werken en nieuwe dingen te ontdekken en maken. Al snel werd dit bekend bij vrienden, familie of mensen die spontaan langs kwamen. Er werden steeds meer houthokken, tafels en bankjes geproduceerd en al snel wist ik dat ik hier graag mee verder zou willen.

Op 1-1-2012 heb ik de stap genomen om een KVK nummer aan te vragen, de productie liep op en klanten kwamen graag terug. Daarnaast merkte ik dat er maar weinig bedrijven zijn die houtbergingen tegen een juiste prijs kwaliteit verhouding leveren. Hier wou ik dan ook graag iets aan gaan doen!

Ondertussen Volgde ik een opleiding tot interieurbouwer , zo ontdekte ik meer houtsoorten leerde ik machines kennen en nauwkeuriger werken. Om na deze opleiding mijn (vak) kennis verder te vergroten ben ik bij een bouwmarkt gaan werken. Hier leerde ik met meer producten werken dan enkel en alleen hout en kreeg ik het verkopen en mee denken met de klant beter onder de knie.

In 2014 bleek dat het bedrijf de goede kant op ging en hebben we de werkplaats volledig gerestaureerd, een nieuwe vloer.. nieuwe werkbanken en nieuwe machines zodat werken makkelijker, sneller en nauwkeuriger zou worden.

Eind 2016 werd alles toch te druk en heb ik de keuze moeten maken om me volledig op mijn eigen bedrijf te richten. Er kwamen steeds meer (vaste) klanten bij waardoor het niet meer te combineren was. 

In April 2017 is Jim in vaste dienst gekomen, hij zorgt voor de allround ondersteuning zowel in de werkplaats als op kantoor. 

2018
Er worden steeds meer producten bezorgt en er komen steeds meer beurzen . Om alles snel op tijd en veilig bij de klant te leveren investeren wij in een nieuwe bus.

2020
De aanschaf van een nieuwe formaatzaag zodat wij de een bredere doelgroep hebben en nauwkeurig platen op maat kunnen zagen . Tevens is de nieuwe website in de lucht zodat klanten ons makkelijker kunnen bereiken en al onze mogelijkheden kunnen bekijken.

Contact?  u kunt het contactformulier invullen in de link hieronder of telefonisch contact opnemen op 06-31091474.

Met vriendelijke groet,

Dennis de kroon